ADRIA MEDIA GROUP MANIFEST

AMG Održiva Budućnost, platforma namenjena angažovanju ključnih stejkhodera,   sarađuje sa širokom višesektorskom mrežom i pokreće dijalog na teme ključne za zdraviju budućnost zemlje i regiona. Dijalozi se baziraju na top temama a platforma omogućuje da se dijalog odigra sa, kreatorima politika, stručnjacima i lideri u poslovanju, a da se  pritom aktivno uključe građani.

Manifest

„Da bismo kreirali održivu budućnost za sve nas, građane, kompanije, tržište i uspostavili sistem inovacije i rasta društva u celini, potrebno je uzajamno delovanje i kooperacija.

Mi polazimo od toga da isključivo kapital, lični interesi i sistemi konkurencije, iako merljivi, nisu jedini parametri ekonomskog rasta. 

Ljudi su pokretači ekonomskog rasta. Uzajamno i zajedničko delovanje promoviše dobrobit društva. Kooperacija doprinosi prosperitetu.

Za razliku od prirodnih zakona fizike koje su nepromenljive, ekonomski zakoni su ljudski izbor. Dobra vest je da možemo da odaberimo naš put  ekonomskog prosperiteta. Ukoliko zaista želimo nepristrasnu, uspešnu i održivu budućnost i prosperitet za društvo u celini, kroz dijalog moramo raditi na stvaranju novih principa ekonomije, bazirane na kooperaciji  i uzajamnom delovanju. 

Nijedna zemlja, niti jedna zajednica nije u stanju da sama reši složene probleme našeg sveta. Moramo se okupiti, ne samo da bismo razgovarali, već i da bismo slušali. Kao medijski partner, platforma AMG Održiva Budućnost je mesto dijaloga. Pokrećemo uzajamno delovanje i dolazimo do rešenja na ključna pitanja, kooperacijom javnog, privatnog i nevladinog sektora, koja dovodi do jasnijih promena u društvu.

Apsolutno je neophodno da se svi pridružite razgovoru. U ovom dijalogu učestvujemo svi zajedno.

Potrebno nam je vaše mišljenje, vaše strategije i vaše ideje. Priključi se dijalogu.“

AMG Održiva Budućnost

 

PRIJAVI SE ZA NOVOSTI